|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Өгөгдөл |
|
|
Хөрсний шинжилгээ 100 гр/мг |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Шүвтрийн шүү |
34 |
|
Азот |
Фосфор |
Кали |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Давхар үрлэн суперфосфат |
45 |
|
5 |
4 |
10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Калийн давс |
59 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бууц |
20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| № |
Төлөвлөсөн ургац |
Буудай |
Рапс |
Төмс |
|
|
| 2 |
Хэмжээ, т |
6 |
1.5 |
50 |
|
|
| 3 |
шим тэжээлийн хэрэгцээ 1т-д |
N |
P |
K |
N |
P |
K |
N |
P |
K |
|
|
|
|
|
|
| 4 |
32 |
10 |
28 |
66 |
18 |
28 |
5 |
1.5 |
7 |
|
|
|
|
|
|
| 5 |
Төлөвлөсөн ургацад шаардлагатай |
192 |
60 |
168 |
99 |
27 |
42 |
250 |
75 |
350 |
|
|
|
|
|
|
| 6 |
Хөрсөн дэхь тэжээлийн бодис, 100 г-д мг |
5 |
4 |
10 |
5 |
4 |
10 |
5 |
4 |
10 |
|
|
|
|
|
|
| 7 |
Хөрснөөс тэжээлийн бодисын ашиглагдах коэффицент, % |
40 |
10 |
55 |
40 |
14 |
55 |
40 |
14 |
55 |
|
|
|
|
|
|
| 8 |
Хөрснөөс ургамал шингээх тэжээлийн бодис, кг |
100 |
20 |
275 |
100 |
28 |
275 |
100 |
28 |
275 |
|
|
|
|
|
|
| 9 |
Бууцны тэжээлийн бодис, % |
0.5 |
0.2 |
0.6 |
0.5 |
0.2 |
0.6 |
0.5 |
0.2 |
0.6 |
|
|
|
|
|
|
| 10 |
Бууцнаас тэжээлийн бодисын ашиглагдах коэффицент,% |
25 |
10 |
40 |
25 |
10 |
40 |
25 |
10 |
40 |
|
|
|
|
|
|
| 11 |
Ургамалд бууцнаас тэжээлийн бодисын ашиглагдах хэмжээ, кг |
25 |
4 |
48 |
25 |
4 |
48 |
25 |
4 |
48 |
|
|
|
|
|
|
| 12 |
Эрдэс бордоогоор шаардагдах тэжээлийн бодис, кг |
67 |
36 |
-155 |
-26 |
-5 |
-281 |
125 |
43 |
27 |
|
|
|
|
|
- |
| 13 |
Эрдэс бордооноос тэжээлийн бодисын ашиглагдах коэффицент, % |
60 |
20 |
60 |
60 |
20 |
60 |
60 |
20 |
60 |
|
|
|
|
|
|
| 14 |
Эрдэс бордоогоор өгөх үйлчлэх бодис, кг |
111.7 |
180.0 |
-258.3 |
-43.3 |
-25.0 |
-468.3 |
208.3 |
215.0 |
45.0 |
|
|
|
|
|
|
|
Бордооны үйлчлэх бодис % |
34 |
45 |
59 |
34 |
45 |
59 |
34 |
45 |
59 |
|
|
|
|
|
|
| 15 |
Бордооны норм, кг\га |
328.4 |
400.0 |
-437.9 |
-127.5 |
-55.6 |
-793.8 |
612.7 |
477.8 |
76.3 |
|
|
|
|
|
|